شرایط انتقالی دانشگاه های سراسری و آزاد در نیمسال دوم سال ۹۹

خبر داغ ثبت نام نقل و انتقالات دانشگاه های آزاد نیمسال دوم در سال ۹۹ :

دانشجویان دانشگاه آزاد که می خواهند به یکی از واحد های دانشگاهی دانشگاه آزاد، منتقل شوند یا درخواست میهمانی دارند، می توانند از روز دوشنبه ۱ دی ماه تا ۱۵ دی ماه درخواست خود را در سایت منادا به ثبت برسانند. شایان ذکر است که نقل و انتقال دانشگاه های آزاد هر سال در دو نوبت، مهر ماه و بهمن ماه، صورت می پذیرد.

[postbox txt=”انتقالی دانشگاه”]

مشاوره انتقالی و مهمانی دانشگاه آزاد و سراسری :

بعضی از دانشجویان بنا به دلایل دوری از خانواده و یا شرایط شغلی و فردی خود تصمیم به انتقال می گیرند. انتقال دانشگاهی به معنی تغییر محل دانشگاه مبدأ دانشجو به دانشگاه مقصد است. اگر در شرایطی هستید که قصد انتقال دارید اما با ابهامات و سؤالات مختلفی رو به رو هستید، توصیه می کنیم حتماً ادامه مطالب را دنبال کنید.

شرایط انتقال دانشجو دانشگاه آزاد در نیمسال دوم سال ۹۹ :

متقاضیانی که می خواهند مهمان شوند یا انتقالی بگیرند، لازم است در زمان مشخص شده برای ثبت درخواست خود در سیستم خدمات آموزشی دانشگاه مربوطه اقدامات لازم را انجام دهند. بر طبق روال ضوابط مهمان و انتقال دانشجو، سکونت دائم یا مدت دار وی در شهری که قصد انتقال به دانشگاه آنجا را دارد، اهمیت دارد و معمولاً اولویت انتقال و مهمان با دانشجویان خانم می باشد.

 

غالباً ثبت درخواست دانشجو برای انتقال و مهمان شدن در دانشگاه آزاد در تیرماه انجام می شود و تا پایان تابستان هر دو دانشگاه مبدأ و مقصد فرصت دارند تا بررسی های لازم جهت پذیرش فرد متقاضی را انجام دهند. دانشجویان پذیرش شده به عنوان مهمان در طی یک ترم در دانشگاه مقصد ادامه تحصیل می دهند و در صورت موافقت با انتقال دائم او، از این به بعد به عنوان دانشجویی جدید دانشگاه مقصد پذیرفته خواهد شد.

برای اطلاعات از جزئیات دقیق شرایط انتقال دانشجویان با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد در نیمسال دوم سال ۹۹ :

متقاضیان انتقال و مهمانی دانشگاه آزاد با مراجعه به سیستم منادا به آدرس monada.iau.ir می توانند درخواست خود را ثبت نمایند. بر اساس آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه آزاد برخی از مواردی که مشمول مهمان و انتقالی می شوند، عبارتند از:

  • انتقال دانشگاه آزاد ایثارگران ۲۵ درصد و بالاتر و همسر و فرزندان آنان را شامل می شود.
  • معلولان جسمی و نابینا و ناشنوا
  • همسر و فرزندان اعضای هیأت علمی تمام وقت شاغل، بازنشسته و فوت شده و نیمه وقت دانشگاه آزاد
  • انتقال فارغ التحصیلان دبیرستان های سما

در ضمن:

  • امکان درخواست انتقال برای دانشجویان پذیرفته شده از طریق آزمون وجود دارد.
  • دانشجویان پژوهش محور نمی توانند درخواست انتقال بدهند.
  • واحدهای الکترونیکی و غیر حضوری به سایر واحدها منتقل نمی شوند.

شرایط انتقال دانشجو دانشگاه های سراسری :

از جمله شروط اصلی ثبت نام میهمانی دانشگاه های سراسری بدین شرح است:

 

  • دانشجویان ترم آخر در هر یک از دوره های تحصیلی مجاز به ثبت نام در طرح انتقالی نمی باشند.
  • حداقل نیمسال تحصیلی که باید گذرانده شود تا دانشجو مجاز به ثبت نام در نقل و انتقالات باشد، یک نیمسال تحصیلی است. در واقع دانشجویانی که ترم یک می باشند، نمی توانند در طرح نقل و انتقالات ثبت نام نمایند مگر اینکه دارای شرایط خاص باشند.
  • دانشجویانی که یک بار در طول دوره تحصیلی خود، در نقل و انتقالات ثبت نام نموده اند، برای بار دوم مجاز به ثبت نام در این طرح نمی باشند. در واقع امکان انتقال دانشجوبان دانشگاه های سراسری در هر یک از دوره های تحصیلی فقط یک بار است.
  • رشته و گرایشی که دانشجو در حال تحصیل در آن می باشد، باید در دانشگاه مقصد ارائه شده باشد.
  • دانشجویانی که به صورت بدون آزمون در دانشگاه پذیرفته شده اند، مجاز به ارسال درخواست مبنی بر نقل و انتقال نمی باشند و فقط دانشجویان رشته های با آزمون می توانند در طرح نقل و انتقالات شرکت کنند.

جهت آگاهی از لیست شرایط انتقالی دانشگاه های سراسری با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

موارد مجاز انتقال از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر :

انتقال از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر معمولاً بر اساس سنخیت و ویژگی های مشترک آن دو صورت می گیرد. بدین معنی که انتقالی دانشگاه آزاد اسلامی، انتقالی دانشگاه دولتی، انتقالی دانشگاه پیام نور، انتقالی دانشگاه غیر انتفاعی و انتقالی دانشگاه علمی کاربردی به هرکدام از واحدهای دیگر این دانشگاه ها در شهر محل سکونت دانشجوی متقاضی صورت می گیرد. در این میان انتقال دانشگاه دولتی به دانشگاه شبانه و غیر انتفاعی و نیز از روزانه دولتی به پیام نور نیز وجود دارد و در واقع انتقال دانشجو از دانشگاه های دولتی روزانه به دانشگاه های پایین تر امکان پذیر است. اما بر عکس آن ممکن نیست. برای مثال متقاضیان انتقال دانشگاه شریف یا انتقال دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشگاه مقصد پایین یا همطراز انجام می شود، اما بر عکس این قضیه غیر ممکن خواهد بود.

برای اطلاع از آخرین ضوابط و تغییرات مربوط به انتقال از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

میزان پذیرش دانشجوی انتقالی از سوی دانشگاه ها :

دانشگاه های مختلف کشور برای پذیرش دانشجویان انتقالی بسته به سیاست های آموزشی خود و قوانین مربوط به امور آموزشی از ظرفیت های متفاوتی برخوردار هستند. دانشگاه های غیر انتفاعی از دانشگاه های تهران، ظرفیت یک چهارم کل متقاضیان و دانشگاه های استان تهران کمتر از ۱/۴ و حدود ۲۰ درصد ظرفیت پذیرش دارند. دانشگاه های غیر دولتی هم به حدود ۱۴ درصد بیشتر به نسبت کل دانشجویان را دارا هستند.

جهت کسب اطلاع از تعداد پذیرش دانشجوی انتقالی در هر یک از دانشگاه های مورد نظر خود با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

آیا قصد گرفتن انتقالی به دانشگاه دولتی را دارید؟

از آنجایی که برخی از داوطلبان کنکور پس از اعلام نتایج، از کد رشته محل قبولی شان راضی نیستند، سازمان سنجش فرصتی را در نظر می گیرد تا پس از انتشار کارنامه سبز، داوطلب با ارسال درخواست «بررسی اولویت بندی در انتخاب رشته»، شانس خود را مجدداً امتحان کند. از طرفی دیگر اگر داوطلب در دانشگاه ثبت نام کرده نیز تحت شرایطی می تواند نسبت به ارسال درخواست انتقالی یا مهمانی اقدام کند. پیشنهاد می کنیم قبل از هر اقدامی برای آگاهی از کلیه شرایط انتقالی و مهمانی با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

[postbox txt=”انتقالی دانشگاه”]

خانه مشاوره در موضوعات زیر به شما مشاوره می دهد:

  • جزئیات شرایط انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد در نیمسال دوم ۹۹
  • شرایط انتقال از دانشگاهی به دانشگاه دیگر، آیین نامه نقل و انتقالات دانشگاه های سراسری و آزاد و شرایط اختصاصی آن
  • شرایط انتقالی از دانشگاه دولتی و میزان پذیرش دانشجوی انتقالی
  • مشاوره تلفنی انتقالی دانشگاه از دولتی به دولتی و آزاد و پاسخگویی به تمامی سؤالات متداول
راهنمای مطالعه
تماس با مشاور تماس با مشاور تماس با مشاور
تماس با مشاور تماس با مشاور تماس با مشاور