مشاوره تلفنی تخمین رتبه و انتخاب رشته دکتری

مشاوره تلفنی تخمین رتبه و انتخاب رشته دکتری سراسری و آزاد ۹۹

مشاوره تلفنی انتخاب رشته دکتری سراسری و آزاد ۹۹ :

  • انتخاب رشته دکتری ۹۹ ، زمان، شرایط و نحوه انتخاب رشته دکتری
  • مشاوره و آنالیز کارنامه انتخاب رشته دکتری ۹۹
  • ظرفیت پذیرش دکتری ۹۹ ، دفترچه انتخاب رشته دکتری ۹۹
  • مشاوره تلفنی برای قبولی در مصاحبه دکتری ، دکتری بدون کنکور ۹۹

[postbox txt=”مشاوره تلفنی انتخاب رشته دکتری ۹۹″]

مشاوره تلفنی تخمین رتبه، انتخاب رشته دکتری سراسری و آزاد و ثبت نام دانشگاه بدون کنکور :

مشاوره تلفنی تخمین رتبه، انتخاب رشته دکتری سراسری و آزاد و ثبت نام دانشگاه بدون کنکوراین گونه به نظر می رسد که پس از خارج شدن از جلسه کنکور دکتری، بار سنگینی از روی شانه هایتان برداشته شده است! و از این به بعد می توانید راحت و بدون دغدغه، کل زمان خود را به فراغت سپری کنید. ما پیشنهاد می کنیم که پس از استراحتی کوتاه به فکر انتخاب رشته باشید. چرا که غول کنکور هفت خان دارد و شما در حال حاضر از خان ششم عبور کرده اید!

تخمین رتبه کنکور دکتری :

تخمین رتبه کنکور دکتریتخمین رتبه از جمله کارهای بسیار مهمی است که به منظور اقدام به انتخاب رشته، بایستی انجام دهید. در واقع داده های خام حاصل از آزمون، نمی توانند به شما بگویند که در سال جاری چه رتبه ای کسب خواهید کرد و یا در کدام رشته قبول می شوید. عاملی که به شما کمک می کند که از جایگاه خود در آینده، اطلاع دقیق یابید، امکان مقایسه شما با قبول شدگان کنکور سال های گذشته است. این مهم جز با تجربه، عملی نخواهد شد و این تجربه را تنها مشاوران متخصص می توانند در اختیار شما قرار دهند.

برای مشاوره در زمینه تخمین رتبه و آگاهی از رشته ها و دانشگاه هایی که امکان قبولی در آن ها را دارید، می توانید با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

چگونه می توانیم رتبه مان را تخمین بزنیم؟

تخمین رتبه کنکور دکتریاز جمله راه های تخمین رتبه، استفاده از نرم افزار تخمین رتبه است. نرم افزار تخمین رتبه به شما این امکان را می دهد که با وارد نمودن درصدهای صحیح پاسخگویی به دروس، از رتبه خود (به صورت حدودی)، آگاهی یابید. آگاهی از رتبه نیز موجب می شود تا در انتخاب رشته خود حرفه ای تر عمل کنید. اما از آنجایی که تخمین رتبه نیازمند تجربه است، پیشنهاد می کنیم برای آنالیز درصد دروس و تخمین رتبه با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

به منظور تخمین رتبه و آگاهی از رشته ها، گرایش ها و دانشگاه هایی که امکان قبولی در آنها را دارید می توانید با مشاورین مرکز تماس بگیرید.

تحلیل کارنامه قبولی های کنکور دکتری سال های گذشته : 

تحلیل کارنامه قبولی های کنکور دکتریاز جمله نکات مهمی که بایستی در انتخاب رشته به آن توجه داشته باشید، بررسی و تجزیه و تحلیل کارنامه قبولی های سال های گذشته است. در واقع نرم افزار تخمین رتبه این کار را بسیار راحت کرده است و به داوطلبان این امکان را می دهد که در کوتاه ترین زمان ممکن، از رتبه حدودی خود آگاهی یافته و با مشورت با مشاوران تحصیلی و آنالیز کارنامه قبولی های سال های گذشته، بهترین انتخاب رشته را داشته باشند.

[bannerentekhab]

سال های گذشته با رتبه شما در چه رشته و دانشگاهی قبول می شدند؟

تحلیل رتبه قبولی دکتریپس از کنکور، این سؤال ذهن تمامی داوطلبان کنکور دکتری را به خود مشغول می سازد. «با چه رتبه ای در چه دانشگاهی قبول می شوم؟» در واقع پاسخ دقیق به این سؤال، به شما کمک می کند که بتوانید انتخاب رشته دقیق تری داشته باشید و در نتیجه امکان انتخاب خود را نسوزانید. پیشنهاد می کنیم برای آنالیز و مقایسه رتبه خود با نتایج سال های گذشته با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

جهت آگاهی از اینکه با چه رتبه ای در چه دانشگاهی قبول می شوید، با مشاورین مرکز تماس بگیرید.

اگر بخواهید در رشته و دانشگاه مورد علاقه خود قبول شوید به چه حدود رتبه ای نیاز دارید؟

به رشته ای علاقه دارید و می خواهید کلاه فارغ التحصیلی تان را در جلوی در دانشگاهی خاص به بالا پرتاب کنید؟ اطلاع دارید که در سال گذشته چه کسانی با کسب چه رتبه هایی بر روی صندلی مورد علاقه شما در دانشگاه نشسته اند؟ پیشنهاد می کنیم برای آگاهی از حدود رتبه مورد نیاز برای قبولی در رشته و دانشگاه مورد علاقه خود با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

جهت آگاهی از اینکه برای قبولی در رشته و دانشگاه مورد علاقه خود به چه رتبه ای نیاز دارید، با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

چرا لازم است برای انتخاب رشته با یک مشاور مشورت کنیم؟

مشاوره انتخاب رشته دکتریبهتر است اینگونه بگوییم که انتخاب رشته هم مانند بسیاری از امور زندگی از عهده ی همه بر می آید (منظورمان این است که به خودی خود کار سختی نیست و فقط کافی است که به اینترنت وصل شوید و چند کد را وارد نمایید)، اما صرفاً وارد نمودن چند کد رشته محل نمی تواند شما را به اهدافی که در سر می پرورانید، برساند. انتخاب رشته نیز، اصول و قوانینی دارد که به میزان زیادی نیازمند تجربه و تخصص است.

در واقع چه بسیار داوطلبانی بوده اند که شاید روزی تصور می کرده اند که خود می توانند به صورت حرفه ای انتخاب رشته کنند ولی با یک انتخاب اشتباه سال ها حسرت خورده اند که ای کاش در زمان انتخاب رشته با افرادی که زمینه انتخاب رشته کنکور دکتری تخصص دارند، مشورت می کردند.


مشاوره تلفنی انتخاب رشته دکتریهمه ی آنچه بیان نمودیم به این منظور است که بدانید، وقتی قرار است در رقابتی  پیروز میدان باشید، نیاز به یک راهنمای متخصص خواهید داشت. تنها راهنمای شما کسانی هستند که به دلیل تجربه و دانستن تمامی چاله های راه، مسیر پیش رویتان را با چشمان بسته طی می کنند.

شاید فکر کنید که انتخاب رشته کاری ندارد! فقط کافی است که بر اساس اولویت های ذهنی تان انتخاب کنید! در واقع این موضوع کاملا صحیح است و بایستی بر اساس علاقه تان انتخاب رشته نمایید، اما علاوه بر علاقه عوامل دیگری مانند بازار کار و آینده شغلی، امکان ادامه تحصیل در خارج از کشور و گرفتن بورسیه و… وجود دارند که بایستی شما را به سمت یک انتخاب عاقلانه همراه با علاقه سوق دهند. یک مشاور حرفه ای به شما کمک می کند تا با برنامه ریزی درست و انتخابی منطقی، رویای خود را به واقعیت تبدیل کنید.

زمان و شرایط انتخاب رشته دکتری ۹۹ :

زمان و شرایط انتخاب رشته دکتریمطابق زمان بندی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون دکتری منتشر شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور، آزمون دکتری بایستی در اسفندماه در برگزار می شد که به دلیل شیوع بیماری کرونا، چندین مرحله به تعویق افتاد و مطابق آخرین اخبار، روز ۲۶ تیرماه آخرین تاریخی است که توسط سازمان سنجش برای برگزاری، اعلام شده است که با توجه به این تاریخ، باید منتظر آخرین اطلاعیه ها در زمینه زمان و شرایط انتخاب رشته دکتری ۹۹ باشیم.

حتماً به این نکته دقت کنید که اگر مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه های سراسری شده باشید، مجازید که فقط در دانشگاه های سراسری انتخاب رشته نمایید و در صورت مجاز شدن در سایر دانشگاه ها، مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه های پیام نور، غیر انتفاعی، پردیس خودگردان، آزاد و … هستید.

انتخاب رشته دکتری با خانه مشاوره

دفترچه انتخاب رشته دکتری ۹۹ :

دفترچه انتخاب رشته دکتری تقریباً همزمان با اعلام نتایج اولیه دکتری به صورت مجزای سراسری و آزاد منتشر می شود و معمولا شامل کلیات، شرایط و ضوابط، جداول کد رشته محل ها و فرم ها است. به منظور انتخاب رشته حرفه ای، گاهی از اطلاعات مندرج در دفترچه الزامی است.

با توجه به زمان بر بودن مطالعه دفترچه انتخاب رشته دکتری، پیشنهاد می کنیم برای آگاهی از مهم ترین مفاد، با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

اصول و نحوه صحیح انتخاب رشته دکتری سراسری و آزاد :

نحوه انتخاب رشته دکتری

بعد از گذراندن دوران طاقت فرسای کنکور، زمان انتخاب رشته فرا رسیده است. اما قبل از هر اقدامی باید به دنبال پاسخی برای این سوال باشیم که آیا واقعاً انتخاب رشته اصول خاصی دارد؟

بله هر انتخابی دارای اصولی است و با رعایت قوانین و تبصره های آن می توان احتمال قبولی در رشته مورد علاقه مان را افزایش دهیم. این اصول چیست؟

برای اطلاع دقیق و کامل از این اصول بهتر است از افرادی ماهر و با آگاهی بالا کمک بگیریم. پیشنهاد ما به شما این است که از مشاوران تحصیلی خانه مشاوره کمک بگیرید تا با آگاهی کامل و اطلاعات کافی بهترین و دقیق ترین راهنمایی ها را به شما کنند.

برای انتخاب رشته دکتری ۹۹ می توانید با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

ما به شما کمک می کنیم که انتخاب رشته طلایی داشته باشید:

ما به شما کمک می کنیم تا بدانید:

انتخاب رشته طلایی دکتری با خانه مشاوره

  • چگونه انتخاب رشته صحیح و اصولی داشته باشید…
  • داوطلبانی با رتبه و تراز شما در سال های گذشته در چه دانشگاه هایی قبول شده اند…
  • چه رشته و دانشگاهی مد نظر شماست؟ برای قبولی در رشته و دانشگاه مورد نظرتان چه رتبه ای لازم دارید؟…
  • با رتبه ای که کسب کرده اید، در رشته مورد علاقه تان، در کدام دانشگاه ها قبول می شوید…
  • در شهر خودتان، در کدام دانشگاه ها شانس قبولی بیشتری دارید…
  • شانس قبولی تان چگونه افزایش می یابد؟ و …

انتخاب رشته دکتری با مشاوران خانه مشاوره

انتخاب رشته صحیح ضمانت آینده ی شما:

انتخاب رشته حرفه ای دکتری خانه مشاورهرشته ای که در آن تحصیل می کنیم، سهم بزرگی از آینده ما دارد. اگر رشته ی تحصیلی ما متناسب با شخصیت ما باشد، رضایت ما از زندگی را بالا می برد. حین تحصیل و یا بعد از فارغ التحصیلی وارد بازار کار متناسب با رشته خود شده و آینده خود را می سازیم.

اما چگونه می توان رویا را به واقعیت تبدیل کرد؟ بهترین راه برای قدم گذاشتن در آینده ای مطمئن، کمک گرفتن از افراد ماهر در انتخاب رشته است. مشاوران تحصیلی خانه مشاوره می توانند شما را در رسیدن به آرزویتان یاری کنند.

برای اطلاع از اصول و نحوه صحیح انتخاب رشته با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

همزمان با اعلام نتایج اولیه آزمون ورودی دکتری تخصصی سراسری ۹۹ 

همزمان با اعلام نتایج اولیه آزمون ورودی دکتری تخصصی سراسری ۹۹، دانشگاه های سراسری کشور، حد نصاب نمره قبولی (بر اساس تراز) را اعلام خواهند کرد که هر داوطلب اگر به حد نصاب نمره هر دانشگاه برسد، آن محل دانشگاهی را انتخاب نماید و در تاریخ های اعلام شده توسط دانشگاه ها برای مصاحبه تخصصی حضور یابد، در صورت رسیدن به امتیاز لازم، به قبولی نهایی خواهد رسید.

هر داوطلب آزمون ورودی دکتری (Ph.D) سال ۹۹، حداکثر ۵۰ انتخاب محل دانشگاهی خواهد داشت. که چون تعداد انتخاب محدودی است، باید در انتخاب رشته، نهایت دقت را به خرج داد. برای این امر، پیشنهاد ما این است که هر داوطلب ۱۰ انتخاب خوشبینانه، ۳۰ انتخاب واقع بینانه و ۱۰ انتخاب بدبینانه داشته باشد.

برای آنالیز رتبه و انتخاب رشته می توانید با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

مراحل مصاحبه دکتری ۹۹ :

همان گونه که در دفترچه ثبت نام آزمون ورودی دکتری (Ph.D) سال ۹۹ ذکر شد، مصاحبه، تأثیر ۵۰ درصدی در نتیجه ی قبولی دارد، از این رو، داوطلبان آزمون ورودی دکتری تخصصی، پس از اعلام نتیجه ی اولیه در سایت سازمان سنجش، باید به  فکر انتخاب رشته و مصاحبه تخصصی هر دانشگاه باشند. از طرفی در سال جاری، مطابق آخرین اخبار سعی بر برپا کردن مصاحبه دانشگاه ها به صورت حضوری خواهد بود ولی به خاطر شیوع کرونا، این امکان وجود دارد که مصاحبه ها به صورت مجازی برگزار شود.

مراحل مصاحبه دکتریداوطلبان پس از مشاهده کارنامه ی اولیه و دیدن نمره (تراز) کل خود، باید نمره ی به دست آمده را با حد نصاب نمره ی دانشگاه هایی که در فرم انتخاب رشته دکتری تخصصی نوشته اند، مقایسه کنند و در صورت مجاز بودن از طریق دانشگاه های پذیرنده ی رشته ی مورد نظر در دفترچه انتخاب رشته آزمون ورودی دکتری، پیگیری های لازم را انجام دهند.

در طول مصاحبه، اساتید مصاحبه کننده، سوابق پژوهشی و علمی داوطلبان را بررسی کرده و سؤالاتی در ارتباط با پایان نامه کارشناسی ارشد  و سوالات علمی از آنان خواهند پرسید و با توجه به آئین نامه نحوه ی ارزیابی مصاحبه، به هر داوطلب امتیاز خواهند داد که در صورت کسب نمره ی لازم، آن داوطلب به صورت نهایی قبول شده و از طریق سایت سنجش (مخصوص دانشگاه های سراسری) و سایت دانشگاه آزاد، نتایج نهایی اعلام خواهد شد.

اگر داوطلب کنکور دکتری ۹۹ هستید و می خواهید در روز مصاحبه، با دست پر از اتاق خارج شوید، یادتان باشد که با پوششی مناسب حضور یابید، بر پایان نامه کارشناسی ارشد خودتان مسلط باشید و زبان انگلیسی خودتان را هم تقویت کنید، ضمن اینکه سعی کنید مطالعات جانبی خود را در زمینه رشته ی خود افزایش دهید.

آیین نامه ی نحوه ارزیابی مصاحبه شوندگان دکتری تخصصی سراسری :

در مصاحبه های آزمون دکتری، ۴۰ درصد نمره به سوابق پژوهشی، ۳۰ درصد به سوابق آموزشی و ۳۰ درصد نیز به ارزیابی های جلسه مصاحبه اختصاص داده شده است که در ذیل نحوه ی امتیاز دهی را بیان کرده ایم.

جدول ۱- نحوه محاسبه امتیازات پژوهشی (حداکثر ۴۰ امتیاز)

ردیف نوع فعالیت حداکثر امتیاز نحوه ارزیابی (طبق نظر کمیته مصاحبه کننده)
۱ ۱-۱ مقالات علمی – پژوهشی (داخلی و خارجی) مرتبط با رشته تحصیلی ۲۲ امتیاز هر مقاله ۷ امتیاز

گواهی ثبت اختراع بین المللی تا ۷ و داخلی تا ۵ امتیاز

برگزیدگی داخلی تا ۳ و خارجی تا ۷ امتیاز

۱-۲ گواهی ثبت اختراع مورد تأیید سازمان پژوهش علمی و صنعتی ایران
۱-۳ برگزیدگی در جشواره های علمی معتبر بین المللی (خوارزمی، فارابی، رازی و ابن سینا)
۲ مقالات علمی، ترویجی مرتبط با رشته تحصیلی ۶ امتیاز هر مقاله تا ۳ امتیاز مطابق ایین نامه ارتقاء
۳ مقالات چاپ شده در کنفرانس های معتبر (داخلی و یا خارجی) ۴ امتیاز هر مقاله خارجی تا ۲ و داخلی ۱ امتیاز
۴ تألیف یا ترجمه کتاب مرتبط با رشته تحصیلی ۴ امتیاز
۵ کیفیت پایان نامه کارشناسی ارشد ۴ امتیاز عالی تا ۴ و بسیار خوب تا ۲ امتیاز
جمع ۴۰ امتیاز

 

جدول ۲ – نحوه محاسبه امتیازات آموزشی (حداکثر ۳۰ امتیاز)

ردیف نوع فعالیت حداکثر امتیاز نحوه ارزیابی (طبق نظر کمیته مصاحبه کننده)
۶ معدل و کیفیت دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی تا ۶ امتیاز
۷ معدل و کیفیت دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته تا ۵ امتیاز
۸ طول مدت تحصیلی در دوره کارشناسی ۳ امتیاز
۹ طول مدت تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته ۳ امتیاز
۱۰ برگزیدگان المپیادهای علمی – دانشجویی ۵ امتیاز رتبه ۱ تا ۳، ۵ امتیاز، رتبه ۴ تا ۶، ۴ امتیاز، رتبه ۷ تا ۹، ۳ امتیاز، رتبه ۱۰ تا ۱۲، ۲ امتیاز و رتبه ۱۳ تا ۹۵، ۱ امتیاز
۱۱ داشتن مدرک زبان معتبر ۸ امتیاز طبق جدول شماره ۴
جمع ۳۰ امتیاز

 

جدول ۳- نحوه محاسبه امتیازات مصاحبه (حداکثر ۳۰ امتیاز)

ردیف نوع فعالیت حداکثر امتیاز نحوه ارزیابی (طبق نظر کمیته مصاحبه کننده)
۱۲ تسلط در تجزیه و تحلیل مسائل علمی و پاسخ گویی به سؤالات ۳ امتیاز
۱۳ وسعت نظر، نوآوری و کارآفرینی ۳ امتیاز
۱۴ شخصیت، متانت و نحوه تعامل ۳ امتیاز
۱۵ نگرش و اطلاعات فناورانه مرتبط با رشته تحصیل ۳ امتیاز
۱۶ توانایی فن بیان و انتقال مطالب ۳ امتیاز
۱۷ همراستایی زمینه پژوهشی داوطلب با اولویت های علمی اعضای گروه ۱۵ امتیاز
جمع ۳۰ امتیاز

 

جدول شماره ۴- همترازی نمرات آزمون های ملی و بین المللی زبان انگلیسی

MSRT

MCHE

IELTS

Equivalent

TOEFL

IBT

TOEFL

Computer

TOEFL PAPER +

TOLIMO

حداکثر امتیاز
۹۵-۱۰۰ ۷.۵-۹.۰ ۱۲۰-۱۱۳ ۳۰۰-۲۶۳ ۶۸۰-۶۲۵ ۸
۹۰ ۷ ۱۰۰ ۲۵۰ ۶۰۰ ۸
۸۵ ۶.۵ ۹۱-۹۰ ۲۳۲ ۵۷۵ ۷
۸۰ ۶ ۸۰-۷۹ ۲۱۳ ۵۵۰ ۶
۷۵ ۵.۵ ۷۰-۶۹ ۱۹۷ ۵۲۵ ۵
۷۰ ۵.۰ ۶۰-۵۶ ۱۷۳ ۵۰۰ ۴
۶۵ ۴.۵ ۵۰-۴۹ ۱۵۲ ۴۷۵ ۳
۵۵ ۴.۰ ۴۰-۳۹ ۱۳۳ ۴۵۰ ۲
۴۵ ۳.۵ ۳۰-۲۹ ۱۱۳ ۴۲۵ ۱

اگر سوالی در زمینه مصاحبه آزمون دکتری ذهنتان را به خود مشغول کرده است، با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

دکتری بدون کنکور ۹۹ :

در مقطع دکتری نیز همانند سایر مقاطع تحصیلی،پذیرش بدون کنکور تحت ضوابط و شرایطی صورت می پذیرد. به عنوان مثال پذیرش در مقطع دکتری تحت عنوان «پذیرش استعدادهای درخشان» بدون کنکور انجام می گیرد. پردیس های خودگردان هم به صورت جذب از طریق کنکور و به صورت بدون کنکور اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع دکتری می نمایند.

دکتری بدون کنکوریکی از دغدغه های اصلی داوطلبان آزمون ورودی دکتری تخصصی، قبولی در دانشگاه می باشد، همچنین افرادی که نتوانستند در روز آزمون حضور داشته باشند و یا موفق به ثبت نام شنده اند، نگران آینده ی تحصیلی خود در مقطع دکتری می باشند. برای این امر، داوطلبان می توانند در دانشگاه های بدون کنکور آزمون ورودی دکتری (Ph.D) شرکت نمایند. پذیرش بدون کنکور دکتری تخصصی، که به عنوان دکتری (Ph.D) استعداد درخشان هم شناخته می شود بر اساس شرایطی خاص می باشد که مهم ترین شرط آن کسب نمره ی بالا در مقطع کارشناسی ارشد و متجانس بودن رشته در مقطع دکتری با مقطع کارشناسی ارشد است. که در ادامه به شرایط اختصاصی آن می پردازیم. داوطلبان برای اطلاع دقیق می توانند با مشاوران مرکز تماس بگیرند.

[postbox txt=”مشاوره تلفنی انتخاب رشته دکتری ۹۹″]

شرایط دکتری بدون آزمون سراسری :

دکتری بدون آزمون دانشگاه سراسری که به عنوان دکتری تخصصی استعداد درخشان هم شناخته می شود، فرصت طلایی برای کسانی است که در آزمون ورودی دکتری تخصصی سراسری قبول نشده اند. البته افراد باید شرایط پذیرش بدون آزمون در مقطع دکتری را داشته باشند که در ذیل آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان در مقطع دکتری در دانشگاه های سراسری را بیان کرده ایم و هر متقاضی باید شرایط عمومی زیر را برای ورود بدون کنکور در دکتری تخصصی داشته باشد:

۱- بیش از دو سال از تاریخ دانش آموختگی متقاضی نگذشته باشد.
۲- کسب حداقل ۷۰ امتیاز از فعالیت های آموزشی، پژوهشی و مصاحبه
۳- داشتن میانگین کل ۱۶ در دوره کارشناسی و میانگین ۱۷ (بدون احتساب نمره پایان نامه) در دوره کارشناسی ارشد (یا میانگین هم تراز شده ی هر یک از دوره های مذکور طبق دستور العمل مصوب شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه)
۴- کسب حداقل نمره ۵۰ از آزمون زبان (MCHE یا معادل آن در سایر آزمون ها) قبل از آزمون جامع دکتری (مطابق با آیین نامه دوره دکتری مصوب وزارت)
۵- نحوه ی امتیاز دهی به داوطلبان در هر یک از ردیف های جدول ارزیابی، طبق دستورالعمل مصوب شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه خواهد بود که لازم است قبل از ثبت نام متقاضیان، از طریق فراخوان دانشگاه به اطلاع همگان برسد.

همچنین آیین نامه پذیرش بدون کنکور دکتری (Ph.D) شامل دو تبصره به صورت ذیل می باشد:

  • دانشگاه پیام نور، آزاد اسلامی، غیر دولتی، غیر انتفاعی و پردیس های بین الملل (خودگردان) مجاز به استفاده از این آیین نامه برای پذیرش استعداد درخشان در دوره ی دکتری نیستند.
  • پذیرش دانش آموختگان حائز شرایط این آیین نامه بدون شهریه تحصیلی است.

متقاضیان ورود بدون آزمون در مقطع دکتری در دانشگاه سراسری، باید شرایطی که در بالا ذکر شد را داشته باشند تا بتوانند بدون آزمون وارد مرحله ی مصاحبه شده و پس از قبولی در مصاحبه، در دانشگاه مورد نظر ادامه تحصیل دهند. در سال های گذشته هر فرد، فقط یک بار تا اول شهریورماه هر سال می توانست به پذیرش در دانشگاه مورد نظر اقدام کند، در حالی که در سال جاری با توجه به شیوع کرونا، به نظر می رسد که تغییرات در این بازه ی زمانی هم اعمال خواهد شد.

در ضمن، کلیه متقاضیان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری، صرفاً به صورت مستقیم بر اساس فراخوان دانشگاه می توانند ثبت نام نمایند.

برای آگاهی از کلیه شرایط عمومی و اختصاصی ادامه تحصیل دکتری بدون کنکور دانشگاه های سراسری می توانید با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد :

یکی از دغدغه های اصلی داوطلبان آزمون ورودی دکتری تخصصی دانشگاه آزاد ، قبولی در مرحله ی مصاحبه و در نتیجه قبولی در دانشگاه مورد نظر است، از این رو کسانی که در مرحله ی مصاحبه پذیرفته نشده اند و یا به هر دلیلی نتوانستند در آزمون ورودی دکتری دانشگاه آزاد ثبت نام نمایند و یا در روز آزمون ورودی دکتری تخصصی نتوانستند حضور یابند، می توانند در دوره ی دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه آزاد ثبت نام نمایند. متقاضیان حضور در دوره دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد، در صورتی که شرایط ذیل را داشته باشند می توانند در رشته های بدون آزمون دکتری تخصصی در دانشگاه های اعلام شده شرکت نمایند.

  • کلیه حائزین شرایط در خواست کننده دوره دکتری دانشگاه آزاد شامل استعدادهای برتر و فارغ التحصیلان ممتاز بر اساس حداقل ۱۷ برای رشته های پزشکی و دامپزشکی، ۱۸.۵ برای رشته های علوم انسانی و ۱۷.۵ برای سایر رشته ها در مقطع کارشناسی ارشد مورد پذیرش بر اساس شاخص های پژوهشی – آموزشی قرار می گیرند.
  • دارا بودن حداقل نمره پایان نامه کارشناسی ارشد ۱۸.۵ برای کلیه رشته ها
  • متجانس و همنام بودن رشته فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد با رشته انتخابی در مقطع دکتری تخصصی.
  • داوطلبان دوره ی بدون آزمون در صورت کسب شرایط دعوت به مصاحبه، لازم است نسخه ای از فایل مقالات و تولیدات علمی چاپ شده در مجلات ISI یا مجلات علمی – پژوهشی فارسی و غیر فارسی زبان داخلی یا خارجی خود را در زمان مصاحبه به گروه تخصصی مربوطه ارائه نمایند.
  • ترم تابستان و مرخصی بدون احتساب سنوات جزء تعداد نیمسال های مجاز نمی باشد.
  • دانشجویانی که دارای معادل سازی شده باشند، شامل پذیرش بدون آزمون نمی شوند.

متقاضیانی که شرایط بالا را داشته باشند، می توانند در رشته های بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد شرکت نمایند، برای اطلاع دقیق از تمامی رشته ها و دانشگاه های بدون آزمون دکتری (Ph.D) دانشگاه آزاد، می توانید با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

برای آگاهی از کلیه شرایط عمومی و اختصاصی ادامه تحصیل دکتری بدون کنکور دانشگاه آزاد می توانید با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

بورسیه دکتری و ادامه تحصیل خارج از کشور:

بورسیه دکتری و ادامه تحصیل خارج از کشور

متقاضیان بورس اعزام به خارج، بورسیه وزارتخانه ها، بورسیه سازمان ها و یا مؤسسات آموزش عالی دارای شرایط خاص در هر یک از رشته های تحصیلی، باید علاوه بر دارا بودن شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه های راهنمای ثبت نام (دفترچه ی شماره ۱) و دفترچه راهنمای انتخاب رشته دکتری (Ph.D) (دفتره شماره ۲۰) و همچنین احراز حد نصاب نمره مرحله ی ارزیابی تخصصی، واجد شرایط و ضوابط اختصاصی وزارتخانه و یا سازمان و یا ارگان بورس دهنده و یا مؤسسه آموزش عالی دارای شرایط خاص نیز باشند. البته در سال جاری به دلیل شیوع بیماری کرونا، هنوز اطلاعی در این زمینه در دسترس نیست ولی بر اساس شرایط بورسیه سال ۹۸ می توان شرایط را به صورت زیر بیان نمود.

شرایط اختصاصی داوطلبان ویژه بورس خارج از کشور :

  • حداقل میانگین (معدل) نمره های دروس کارشناسی و کارشناسی ارشد ناپیوسته به ترتیب ۱۵ و ۱۷ تراز شده و دوره های کارشناسی ارشد پیوسته و یا دکتری حرفه ۱۷ تراز شده
  • حداکثر سن داوطلبان در زمان تقاضا ۳۰ سال باشد.

تبصره: حداکثر سن داوطلب بر حسب موارد، با توجه به شروط زیر می تواند افزایش یابد.

۱-۲- ایثارگران (فرزندان و همسران شهدا، جانبازان ۲۵% و بالاتر و فرزندان و همسران آنان، آزادگان و فرزندان و همسران آنان) حداکثر سن ۳۳ سال می باشد.

۲-۲- مربیان (رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی) عضو هیأت علمی واجد شرایط، حداکثر سن ۳۳ سال می باشد.

نحوه پذیرش بورس و اعزام :

  • شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی و کسب حد نصاب اعلام شده توسط دانشگاه یا مؤسسه پذیرنده بورسیه
  • انجام مصاحبه علمی و ارزیابی تخصصی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور دارای سهمیه
  • دانشگاه پس از مصاحبه علمی، سهمیه های بورس خارج خود را انتخاب و به شورای مرکزی بورس اعلام می کند.
  • پس از ارزیابی نهایی و تأیید نتایج واصله از طرف دانشگاه ها توسط شورای مرکزی بورس، نتایج به سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می شود.
  • سازمان سنجش آموزش کشور، نتایج را به صورت رسمی اعلام می کند.
  • رشته، گرایش و کشور مورد اعزام به تشخیص دانشگاه دارای سهمیه و هماهنگی اداره ی کل بورس و اعزام دانشجویان خواهد بود.
  • قبولی های بورس خارج از کشور بر اساس سهمیه هر دانشگاه می باشد و نظارت و تأیید در اخذ پذیرش وضعیت تحصیلی به عهده دانشگاه دارای سهمیه می باشد.
  • پذیرفته شدگان اعزام بایستی حداکثر تا شهریورماه، نسبت به اخذ حد نصاب نمره زبان، پذیرش از دانشگاه مورد تأیید دارای سهمیه و اداره کل بورس و اعزام دانشجویان، سپردن وثیقه به دانشگاه یاد شده، دریافت روادید و سایر موارد اعزام اقدام کنند.

تبصره: حداقل نمره زبان برای اعزام داوطلبان رشته های  فنی و مهندسی، کشاورزی و علوم پایه: MSRT=55، رشته های علوم انسانی و هنر : MSRT=60 و یا معادل آن در آزمون های IELTS، TOLIMO، ،TOEFL  شده است.

  • پذیرش از دانشگاه خارج، انتخاب استاد راهنمای خارجی، موضوع رساله دکتری و استاد ناظر داخلی پس از تأیید دانشگاه دارای سهمیه و با هماهنگی اداره کل بورس و اعزام دانشجویان انجام می شود.
  • میزان وثیقه با توجه به کشور محل تحصیل و بر اساس مصوبات شورای مرکزی بورس تعیین می گردد.
  • طبق قانون اصلاح ماده ۳ قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور در شرایط مساوی اولویت با داوطلبان متأهل می باشد.
  • دانشجویان شاغل به تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد باید تا پایان شهریورماه سال جاری فارغ التحصیل شوند.
  • عدم مراجعه داوطلبان واجد شرایط جهت تشکیل پرونده به اداره کل بورس و اعزام دانشجو تا پایان شهریورماه سال جاری به منزله انصراف می باشد.

برای آگاهی از قوانین مرتبط با اخذ پذیرش و بورس می توانید با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی درسی به منظور قبولی در کنکور ۱۴۰۰ :

برنامه ریزی کنکور دکتریاهمیت برنامه ریزی از هیچ کس پوشیده نیست. اگر شما هدفی خواص دارید و می خواهید در کنکور کارشناسی به رتبه دلخواهتان دست پیدا کنید تا بتوانید رشته مورد علاقه تان را در بهترین دانشگاه بخوانید، بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید. مشاوران با اطلاع از ضریب دروس و زمان امتحان تمام مواردی که باید بدانند به شما کمک می کنند تا به بهترین شکل ممکن برای کنکور آماده شوید. برای ارتقاء و بهبود وضعیت تحصیلی تان بهتر است از برنامه ریزی درست پیروی کنید.

مشاوره تلفنی کنکور دکتریبه عبارتی موفقیت در تحصیل به برنامه ریزی درست در کنار استفاده از مشاوره تحصیلی افراد با تجربه و متخصص در این حوزه نیاز دارد. برنامه ریزی صحیح مانند نقشه، راه موفقیت را با تمام فراز و فرودهای آن برای دانش آموزان ترسیم می کند و مشاوره تحصیلی همانند یک مربی به اصلاح و اشتباهات و کمک وی خواهد آمد.

برای دریافت مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی درسی به منظور قبولی در کنکور دکتری با مشاوران مرکز تماس بگیرید.

دغدغه های یک داوطلب کنکور دکتری :

اگر داوطلب کنکور هستید، مطمئنا دغدغه های زیر را هر روز در کوله ای ریخته و هر جا که میروید آن را با خود حمل می کنید :

  • دغدغه کنکور مجدد را دارید ؟

    به این فکر می کنید که اگر دوباره کنکور شرکت کنید و یکسال دیگر را پشت کنکور بگذرانید، نتایج بهتری کسب خواهید کرد.

  • دغدغه انتخاب رشته صحیح را دارید ؟

    مدام با خود فکر می کنید که آیا به درستی انتخاب رشته می کنم؟ اگر اولویت سوم را به جای اولویت دوم می زدم بهتر نبود؟ اصلا اگر به دلیل محرومیت از تحصیل در سال آینده انتخاب رشته نکنم بهتر نیست؟

  • دغدغه ورود به دانشگاه دارید! اما دوست دارید بدون کنکور وارد دانشگاه شوید ؟

    از آنجایی که امکان ادامه تحصیل، بدون عبور کردن از سد کنکور وجود دارد، حیف است که چنین شانسی را که شاید یکبار در خانه تان را بزند، از دست بدهید! اما آیا شرایط ورود به دانشگاه ها بدون کنکور را می دانید؟

  • دغدغه ادامه تحصیل در خارج از کشور، اخذ بورسیه تحصیلی و apply را دارید ؟

    اگر چنین دغدغه ای دارید بایستی بگوییم این مورد از جمله بزرگ ترین دغدغه های یک داوطلب کنکور است. اما شرایط ادامه تحصیل در خارج از کشور، نحوه گرفتن fund و بورسیه را می دانید؟

  • دغدغه بازار کار و آینده شغلی را دارید ؟

    کاملا به جاست که چنین دغدغه ای داشته باشید. در واقع آگاهی از آینده شغلی باعث می شود که مثل آن داوطلب بخت برگشته ای که در تمامی طول تحصیل خود فقط می گفت: « خب آخرش که چی!» نباشید. در واقع اگر از همان ابتدا بدانید در نهایت چه آیند شغلی در انتظار شماست، هدفمند تر پیش خواهید رفت. اما به راستی از آینده شغلی خود باخبرید؟ می دانید که در آینده در کدام شرکت ها، سازمان های دولتی یا غیر دولتی و … استخدام خواهید شد؟

  • دغدغه سربازی تان را دارید؟ نظام وظیفه هر شب به خوابتان می آید؟

    به نظر می رسد که موضوع سربازی دغدغه بسیاری از جوان هایی است که بر سر دو راهی ادامه تحصیل یا رفتن به سربازی مانده اند. درباره ی شرایط خدمت سربازی ، معافیت ها و … چقدر اطلاع دارید؟


تا به حال به این موضوع اندیشیده اید که مگر چند سالتان است که ذهنتان را مشغول چنین مسائلی کرده اید! یعنی اصلا منطقی به نظر نمی رسد که تا به این حد دغدغه داشته باشید! حالا وقت آن رسیده است که کوله پشتی حاوی دغدغه هایتان از پنجره اتاقتان به بیرون پرتاب کنید! البته نمی توانیم بگوییم که دغدغه صرفاً بد است، چون همانند درد در بدن، برای نشان دادن اختلال، لازم است! اما داشتن دغدغه، بدون تلاش برای حل مشکلی که داریم، نه تنها به پیشرفت مان کمک نخواهد کرد، بلکه ما را از آنچه رویای رسیدن به آن را در سر داریم، عقب می اندازد.

مشاوران متخصص می توانند بهترین و جامع ترین اطلاعات را در اختیار شما قرار می دهند. مشورت با حرفه ای ها این امکان را به شما می دهد تا برای رسیدن به اهدافتان، بدون داشتن هیچ دغدغه ای، پیش بروید.

[postbox txt=”مشاوره تلفنی انتخاب رشته دکتری ۹۹″]

خانه مشاوره در موضوعات زیر به شما مشاوره می دهد:

  • انتخاب رشته دکتری ۹۹، زمان، شرایط و نحوه انتخاب رشته دکتری
  • مشاوره و آنالیز کارنامه انتخاب رشته دکتری ۹۹
  • تکمیل ظرفیت دکتری ۹۹ ، دفترچه انتخاب رشته دکتری ۹۹
  • مشاوره تلفنی برای قبولی در مصاحبه دکتری ، دکتری بدون کنکور ۹۹
راهنمای مطالعه
تماس با مشاور تماس با مشاور تماس با مشاور
تماس با مشاور تماس با مشاور تماس با مشاور