وام دانشجویی

وام دانشجویی

  • بهترین راه برای دریافت سریعتر وام دانشجویی از صندوق رفاه دانشجویی
  • شرایط دریافت وام دانشجویی و وام ازدواج دانشجویی
  • مشاوره در زمینه وام شهریه و وام دانشجویی از بانک های طرف قرارداد
  • شرایط بازپرداخت وام دانشجویی و میزان مبلغ تسهیلات به دانشجویان

[postbox txt=”وام دانشجویی”]

احتمالاً دوره ای از زندگی دانشجویی را طی کرده باشید و در این مقطع از دوران تحصیل، احساس نیاز به استفاده از خدمات و تسهیلات دانشجویی کرده باشید. از جمله تسهیلات دانشجویی که به دانشجویان ارائه می شود، وام دانشجویی است. از جمله سؤالاتی که در ذهن متقاضیان وام دانشجوی ایجاد می شود، این است که وام دانشجویی چیست؟ ثبت نام وام دانشجویی به چه صورتی است؟ مبالغ آن چقدر است؟ و آیا وام ازدواج دانشجویی هم پرداخت می شود؟ در ادامه سعی کرده ایم به تک تک سؤالات شما پاسخ دهیم.

وام صندوق رفاه دانشجویی:

صندوق رفاه دانشجویی برای تأمین قسمتی از هزینه و مخارج تحصیلی دانشجویان مطابق با شرایط و قوانین مربوطه، به آنان وام صندوق رفاه دانشجویی پرداخت می نماید. در واقع وام صندوق رفاه دانشجویی در جهت کمک به پرداخت هزینه های زندگی دانشجویان در دوران دانشجویی و تحصیل آنها پرداخت می شود.

صندوق رفاه دانشجویان به تمام مقاطع تحصیلات عالی وام پرداخت می نماید.

ثبت نام وام دانشجویی:

وام دانشجویی به دانشجویان دانشگاه های دولتی روزانه و تحصیلات تکمیلی مانند وام دانشجویی ارشد و دکتری و مقاطع کاردانی و کارشناسی پرداخت می شود. ثبت نام وام دانشجویی بدین صورت است که متقاضی ابتدا فرم تعهدنامه محضری ضامن را از سایت دانشگاه دریافت می کند و با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی ان را ثبت می نماید. ضامن وام دانشجویی باید کارمند رسمی یا پیمانی دولتی و مشغول به کار باشد و یا بازنشسته ای باشد که گواهی کسر از حقوق داشته باشد. در مرحله ی بعدی ثبت نام وام دانشجویی باید اصل تعهدنامه تکمیلی، کپی آخرین حکم کارگزینی ضامن و کپی شناسنامه و کپی کارت ملی هر دو فرد یعنی دانشجو و ضامن به امور دانشجویی دانشگاه تحویل داده شود. پس از آن دانشجو به بانک تجارت برای افتتاح حساب مراجعه می کند و کپی فیش افتتاح حساب را به امور دانشجویی ارائه نماید. این بخش مختص دانشجویان روزانه مانند دانشجویان متقاضی وام دانشجویی دانشگاه تهران و متقاضیان وام دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دیگر دانشگاه های دولتی روزانه در سراسری ایران است که برای اولین بار درخواست وام می کنند و وام دانشجویی دانشگاه آزاد و وام دانشجویی پیام نور را شامل نمی شود.

در مرحله ی آخر کپی فرم انتخاب واحد و کپی کارت دانشجویی باید از طریق دانشجو به امور دانشجویی تحویل داده شود.

شرایط دریافت وام دانشجویی:

صندوق وام دانشجویی با توجه به ضوابط زیر به متقاضیان دانشجو وام پرداخت می نماید.

آموزشی: دانشجو باید به صورت تمام وقت مطابق با رشته و مقررات دانشکده ی خود سر کلاس حضور یابد و دانشجوی تمام وقت باشد و شاغل نباشد. البته کار دانشجویی به عنوان شغل در نظر گرفته نمی شود. سال اول آموزشی دانشجو و یا یک سال آموزشی همزمان طی شده ی او فاقد مشروط بدون از دروس آموزشی باشد.

مالی: دانشجو باید دارای شرایط استحققاق تعلق وام باشد و آن را درجهت رفع نیازهای اقتصادی استفاده کند و از کمک هزینه تحصیلی دیگری استفاده نکند.

عمومی: مقید به اصول اخلاقی و دانشجویی باشد و موارد کیفری نداشته باشد.

وام ازدواج دانشجویی:

وام ازدواج دانشجویی برای دانشجویان متأهل به منظور تسهیل در روند تحصیلی و عملی آنان و کمک خرج زندگی مشترک آنان پرداخت می شود. وام ازدواج دانشجویی پس از گذشتن از یک سال از تاریخ ثبت رسمی عقد به زوجین تعلق می گیرد. همچنین دانشجویان دکتری دارای بورس تحصیلی و پذیرفته شدگانی که بیش از دو ماه از ورود آنان به مقطع تحصیلی بالاتر گذشته باشد، نیز وام ازدوج اختصاص داده می شود.

وام دانشجویی فقط به دانشجویان در حال تحصیل تعلق می گیرد!

پرداخت وام دانشجویی:

دانشجویانی که وام دانشجویی دریافت کرده اند در پایان دوره تحصیل، متعهد هستند که مبالغ دریافت کرده را به صندوق رفاه برگردانند. کارمزد این وام ها به صورت ابلاغی در شیوه نامه آنها درج می شود و دانشجو تا زمانی که وام قبلی خود را تسویه نکرده باشد، نمی تواند وام دوباره بگیرد. تأخیر در بازپرداخت قسط وام باعث کسر یک دهم از مبلغ قسط می شود. وام دانشجویی دارای ضوابط و قوانین مربوط به رعایت بازه زمانی و مقررات تعیین شده از طرف صندوق رفاه دانشجویی است. مشاوران مرکز اطلاعات اصلی و تکمیلی را در ارتباط با انواع وام های دانشجویی در اختیار شما می گذارند، تماس بگیرید.

تأخیر در بازپرداخت قسط وام باعث کسر یک دهم از مبلغ قسط می شود.

مبالغ وام شهریه و وام دانشجویی:

صندوق رفاه دانشجویی و امور دانشجویی در هر دانشگاه به منظور پرداخت وام درخواستی به دانشجویان برای آنان حساب جداگانه در یکی از بانک های کشور با عناوین وام دانشجویی بانک سامان، وام دانشجویی بانک ملت، وام دانشجویی بانک پاسارگاد و نیز وام دانشجویی بانک ملی افتتاح می کند و در صورت عدم مشکل و موارد غیر معمول به بیشتر از ۵۰% متقاضیان در طول یک ترم تحصیلی وام دانشجویی را پرداخت می نماید.

مبالغ وام دانشجویی و تحصیلی برای متقاضیان مجرد هر ماه ۳۸ هزار تومان و متقاضیان متأهل ۵۶ هزار تومان است.

دانشجویان صاحب فرزند نیز هر ماه مبلغ ۹ هزار تومان حق فرزند دریافت می کنند. وام مسکن نیز به دانشجویان فاقد خوابگاه که از محل زندگی خود دور هستند به نسبت مجرد و متأهل بودن آنان پرداخت خواهد شد.

مبالغ وام شهریه نیز در مقاطع مختلف تحصیلات تکمیلی به شرح زیر پرداخت می شود:

دانشجویان دوره دکتری پیوسته، ۵۰۰ هزارتومان برای هر یک از ۱۴ ترم تحصیلی، دانشجویان دکتری ناپیوسته، ۸ ترم تحصیلی در هر ترم یک میلیون و پانصد هزار تومان، کارشناسی ارشد ۴۰۰ هزار تومان در هر ترم، کارشناسی پیوسته در ۸ ترم تحصیلی هر ترم ۱۵۰ هزار تومان و مقاطع فوق دیپلم و لیسانس ناپیوسته در ۴ ترم تحصیلی هر ترم ۱۵۰ هزار تومان. آخرین تغییرات مبالغ وام دانشجویی را از مشاوران مرکز بپرسید.

[postbox txt=”وام دانشجویی”]

 خانه مشاوره در موضوعات زیر شما را راهنمایی می کند:

  • بهترین راه برای دریافت سریعتر وام دانشجویی از صندوق رفاه دانشجویی
  • شرایط دریافت وام دانشجویی و وام ازدواج دانشجویی
  • مشاوره در زمینه وام شهریه و وام دانشجویی از بانک های طرف قرارداد
  • شرایط بازپرداخت وام دانشجویی و میزان مبلغ تسهیلات به دانشجویان

[telne]

راهنمای مطالعه
تماس با مشاور تماس با مشاور تماس با مشاور
تماس با مشاور تماس با مشاور تماس با مشاور