رابطه ی سالم

۵ نشانه ی یک رابطه ی سالم

یک رابطه ی سالم، بسیار شیرین است. البته اشتباه برداشت نکنید! یک رابطه ی سالم، یک رابطه ی بدون مخالفت و بحث نیست! یک رابطه ی سالم یک رابطه ی همیشه موافق و گل و بلبل نیست! یک رابطه ی سالم رابطه ای است که دو طرف برای شیرین بودن آن تلاش می کنند. در ادامه به بررسی ۵ نشانه یک رابطه ی سالم می پردازیم.

خودتان را سانسور نمی کنید !

همه می توانند نقش بازی کنند اما نقش بازی کردن به مدت طولانی نتیجه ای جز شکست نخواهد داشت. یک رابطه ی واقعی، رابطه ای است که هر دو طرف خود واقعی شان را نشان می دهند و انرژی خود را برای پنهان کردن و نقش بازی کردن هدر نمی دهند بلکه آن را بر شناخت نقاط قوت و ضعف یکدیگر و تبدیل نقاط ضعف به قدرت، سرمایه گذاری می کنند.

بحث می کنید ولی از هم نمی برید !

شاید زیاد شنیده باشید که می گویند، یک رابطه ی بدون بحث، یک جای کارش می لنگد! یا به قول قدیمی ها، دعوا نمک زندگی است ولی بهتر است این گونه بیان کنیم که در رابطه ای که هر دو طرف در تمامی مسائل با هم در توافق کامل به سر می برند، به نظر می رسد که یکی از طرفین، حرف دلش را نمی گوید و این موضوع ممکن است به دلیل ترس از طرف مقابل یا حتی کمبود اعتماد به نفس و عوامل دیگر باشد. در یک رابطه ی واقعی بحث کردن در مورد مسائل، غیر عادی نیست ولی آنچه یک رابطه ی واقعی را از سایر رابطه ها مجزا می کند این است که در یک رابطه ی حقیقی، پس از بحث، دو نفر به یک نتیجه ی منطقی می رسند و به خاطر هر مسئله ای به طور کامل از هم دیگر نمی برند.

در کنار هم لحظات شادی دارید

البته این بدین معنی نیست که در روابط سالم، هیچ مشکلی وجود ندارد! زندگی فراز و نشیب های بسیاری دارد ولی اگر در رابطه ای هستید که در کنار هم بودن، به شما آرامش می دهد و باعث می شود که کمتر به مشکلات تان فکر کنید، در حال تجربه ی یک رابطه ی سالم هستید.

با هم بسیار صمیمی هستید !

رابطه ی مابین شما باید امن ترین مکانی باشد که وقتی از همه چیز خسته شدید یا به مشکلی برخوردید، به آن پناه می برید و مطمئن هستید که حالتان بهتر خواهد شد. یک رابطه ی سالم پر از حرف هایی است که از دایره ی امن آن که بین شما و شریک زندگی تان است، فراتر نمی رود و میزان صمیمیت در آن بسیار زیاد است. البته منظور از صمیمیت، فقط رابطه ی زناشویی مابین زوجین نیست، بلکه محبت و حمایت مابین افراد، یک رابطه را به سمت سلامتی پیش می برد.

اعتماد در رابطه از نشانه های اصلی یک رابطه سالم است

چه بسیار زوجینی که به انواع تکنولوژی ها برای ردیابی همسرشان مجهزند و فکر می کنند بدین صورت می توانند همسرشان را کنترل کنند ولی پس از مدتی بخاطر شک همیشگی، سر از مراکز مشاوره ای در می آورند. به نظر می رسد که اعتماد داشتن به فردی که قصد ازدواج با او را داریم، یکی از پایه های اصلی ازدواج است و اگر نمی توانیم به کسی اعتماد کنیم، بهتر است که هرگز با او ازدواج نکنیم. اگر رابطه تان به گونه ای است که به همدیگر اعتماد دارید، خالی از راز و رمز هستید و با اقدامات ناشایست، سعی در کنترل کردن همدیگر ندارید، یعنی در حال تجربه یک رابطه ی کامل هستید.

البته این را هم فراموش نکنید که:

یک رابطه ی سالم، ساختنی است و باید خشت خشت آن را با کمک یکدیگر بسازید! پس اگر فکر می کنید که شاید رابطه تان نشانه های یک رابطه ی سالم را ندارد، شاید تلاشتان یک طرفه بوده یا هیچ کدام تلاشی برای ساختن نکرده اید و یا ممکن است به شیوه ای ناصحیح برای ساختن آن تلاش کرده اید. در این گونه مواقع است که مشورت با یک روان شناس متخصص با تجربه می تواند بسیار راهگشا باشد.

[postbox2 txt=”در زمینه خیانت و ترمیم رابطه زناشویی”]

راهنمای مطالعه
تماس با مشاور تماس با مشاور تماس با مشاور
تماس با مشاور تماس با مشاور تماس با مشاور