می دانیم که سخت است! خیانت می تواند تاثیر بسیار مخربی را بر زندگی زناشویی بگذارد. بسیاری از افراد پس از اینکه از خیانت همسرشان آگاه می شوند، اقدامات ناخوشایندی را انجام می دهند که موجب می شود که بعدها از انجام آن ها پشیمان شوند. در ادامه به بررسی 5 کاری که به هیچ وجه نباید انجام دهید، می پردازیم.
دست از سرزنش کردن خود بردارید. برخی از زوجین پس از خیانت، فرد مقابل را به طور کامل محکوم و برخی دیگر خود را محکوم می کنند. اگر خیانتی صورت پذیرفته است، یحتمل، عوامل متعددی موجب آن شده پس این اشتباه است که شما فکر کنید چون زمان زیادی را برای همسرتان اختصاص نداده اید و یا در برقراری رابطه ی زناشویی خطاهایی را مرتکب شده اید، به او حق دهید که به شما خیانت کند. دست از سرزنش کردن خود بردارید و در صورتی که فکر می کنید، در همسرداری تان اشتباه هایی کرده اید، در زمانی مناسب در جهت رفع آن ها بر آیید.
تجسم فرد سوم رابطه و تمرکز بر خیانت را رها کنید. پر واضح است که فکر کردن بیش از حد و تمرکز بر روی عملی که انجام شده، می تواند شما را تا مرز جنون ببرد. اینکه شما بدانید فردی که به شما خیانت کرده است که بوده، یا چه چیزی داشته که موجب شده همسرتان را به سمت خود جذب کند، هیچ چیز را درست نخواهد کرد! اینکه مکرراً همسرتان را سوال پیچ کنید و مدام با گوشه و کنایه، یادآوری کنید که هیچ چیز را از خاطر نبرده اید، نه تنها تاثیری در بهبود حال تان نخواهد داشت بلکه هر روز بر غم و اندوهتان نیز افزوده می شود.
Source : mindtoolbox
به سرعت این موضوع را با خانواده و دوستان تان به اشتراک نگذارید. دور از انتظار نیست که عصبانی باشید و بخواهید با درد و دل کردن با آشنایان و نزدیکانتان کمی از حال بدی که دارید دور شوید، ولی حواستان باشد که درمیان گذاشتن برخی از موضوعات با دیگر افراد، نه تنها مشکلی را رفع نمی کند بلکه ممکن است چندین مشکل نیز به آن بیافزاید. یادتان باشد، همیشه ممکن است راه و شانسی برای پشیمانی و جبران وجود داشته باشد، اگر این اتفاق بیافتد و بخواهید زندگی مشترک تان را ادامه دهید، ممکن است همین افراد نزدیک و آشنا، موانعی را بر سر راهتان قرار دهند. پس پیشنهاد می کنیم اگر می خواهید با فردی صحبت کنید، با یک مشاور روان شناس متخصص امین، مسائل را در میان بگذارید.
از مجازات کردن همیشگی همسرتان دست بردارید. گرفتن حالت تدافعی به خود و مجازات از رایج ترین حالت های واکنشی در برابر چیزی است که از آن به ما صدمه ای رسیده است. اما لزوماً واکنش صحیحی نیست چرا که شاید مجازات و تلافی کردن حس خوبی را در فرد خیانت دیده ایجاد کند اما به مرور زمان، موجب بروز احساسات بد در طرفین می شود و فرد خیانتکار با مشاهده این حالت ها، می تواند به نوعی خیانت خود را به دلیل سردی در رابطه یا بدرفتاری، توجیه کند.
به صورت فعالانه به همسرتان گوش دهید. حتی اگر بسیار عصبانی باشید، باید زمانی را به همسرتان اختصاص دهید تا بتواند درباره این موضوع با شما صحبت کند. این اجازه را به او بدهید تا هر آنچه که موجب آزارش شده و او را به سمت فردی دیگر سوق داده، برای شما بازگوید. هنگام صحبت کردن اجازه بدهید صحبت هایش را تا آخر ادامه دهد و از روی عصبانیت مابین کلامش نپرید. نکاتی را که ذکر می کند بر روی یک کاغذ یادداشت کنید و به دقت بر روی آن ها فکر کنید. این نکته را آویزه ی گوش هایتان کنید که هر عمل بدی در این دنیا در ابتدا به خود فرد صدمه می زند بنابراین شما در مرحله اول باید با رفتار درستی که نشان می دهید به فردی که مرتکب خیانت شده است این اجازه را بدهید که از عملکرد خود پشیمان شود ( نه اینکه با برخورد ناشایستی که با او می کنید به او این اطمینان را بدهید که اگر خیانتی هم انجام شده به حق بوده است)!
در نهایت پس از اینکه به دقت به همه ی صحبت ها گوش فرا دادید، با یک مشاور صحبت کنید و بخواهید که در این زمینه شما را راهنمایی کنید. تاکید می کنیم که از هر گونه اقدام عجولانه و بی فکر بپرهیزید و سعی کنید خود را جای طرف مقابلتان قرار دهید.
[postbox2 txt=”در زمینه خیانت و مشکلات زناشویی”]